Internet oplossingen
 voor de verzekeringsbranche
Van visie naar oplossing

SOLERA NEDERLAND NEEMT 100% BELANG IN COLIMBRA

Per 24 februari heeft Solera Nederland de activiteiten van Colimbra overgenomen, inclusief de activiteiten van VolmachtBeheer.
http://www.colimbra.com/uploads/images/personen/bram-doveren.png

“Blijven innoveren en voor onze klanten blijvend goede oplossingen bieden.”

Bram Doveren

directeur

“In 2003 heb ik Colimbra samen met Ronald van den Berg opgericht. Dit was een wel overwogen keuze; het was immers ook de tijd dat ketenintegratie en frontoffice-toepassingen bij verzekeraars belangrijk werden. Colimbra heeft veel kennis en ervaring op dat gebied. We lopen hierin absoluut in de voorhoede. Wij worden dan ook vaak betrokken bij nieuwe initiatieven en worden ook vaak gevraagd om mee te denken met onze klanten. Wij staan duidelijk zij aan zij met onze klanten in een gezamenlijke ambitie.

Als aanjager van Colimbra is het mijn grote uitdaging onze ambitieuze plannen op het gebied van groei en productontwikkeling te realiseren. Daarnaast heb ik een meer persoonlijke ambitie om de komende jaren vooruitgang te boeken op het gebied van veilige en eenvoudige consumentenidentiteiten. Als je onze klanten vraagt waarin we ons onderscheiden, dan noemen ze altijd ons innovatieve karakter en ons vermogen om voor complexe uitdagingen efficiënte oplossingen te ontwikkelen. Wat ook steeds terugkomt is dat wij fixed-price werken en altijd leveren wat we afspreken.”