Internet oplossingen
 voor de verzekeringsbranche
Van visie naar oplossing

SOLERA NEDERLAND NEEMT 100% BELANG IN COLIMBRA

Per 24 februari heeft Solera Nederland de activiteiten van Colimbra overgenomen, inclusief de activiteiten van VolmachtBeheer.
http://www.colimbra.com/uploads/images/personen/ewout-roohe.png

“Enerzijds strakke processen om kwaliteit en gegevensveiligheid te waarborgen. Anderzijds alle vrijheid om snel te schakelen.”

Ewout Roohé

applicatie ontwikkelaar

“Het is prettig om bij een dynamische, enthousiaste organisatie te werken waar je met z’n allen aan interessante en diverse projecten werkt. Ik zie het nog wel als uitdaging voor Colimbra om ook bij verdere groei vast te houden aan die flexibiliteit en dynamiek. Enerzijds werkwijzen en processen vastleggen om kwaliteit en informatieveiligheid te garanderen. Anderzijds snel kunnen blijven schakelen. Dat is een combinatie waar Colimbra nu echt in uitblinkt en dat geeft mij en mijn collega’s de vrijheid om samen met de klant snel te kunnen handelen.

Colimbra onderscheidt zich door voorop te gaan in technologische innovatie die geworteld is in de kennis van de verzekeringsmarkt. Dat geeft verzekeraars het vertrouwen om projecten deels te laten leiden door medewerkers van Colimbra. Ook als het gaat om het onderkennen van de (on)mogelijkheden in hun eigen organisatie en het inrichten van processen om eigen producten te ontsluiten via het Colimbra-systeem.”