Internet oplossingen
 voor de verzekeringsbranche
Van visie naar oplossing

SOLERA NEDERLAND NEEMT 100% BELANG IN COLIMBRA

Per 24 februari heeft Solera Nederland de activiteiten van Colimbra overgenomen, inclusief de activiteiten van VolmachtBeheer.
http://www.colimbra.com/uploads/images/personen/gertjan-bouterse.png

 “Colimbra denkt daadwerkelijk in oplossingen en niet in problemen.”

Gertjan Bouterse

applicatie ontwikkelaar

“Colimbra is een innovatief en initiatiefrijk bedrijf met een hoge mate van deskundigheid op het gebied van automatiseringstoepassingen voor intermediairs en verzekeraars. Colimbra richt zich niet alleen op de wereld van vandaag maar juist ook op die van morgen. Door allerlei samenwerkingsverbanden aan te gaan en te initiëren zorgen we er mede voor dat processen binnen bedrijven en binnen de branche steeds beter op elkaar aansluiten.

Ik heb veel ervaring in systeemanalyse, ontwikkeling, standaardisering en implementatie vanuit zowel klant- als leverancierkant. Deze ervaring zet ik in om voor onze klanten een optimaal product te ontwikkelen. Voor mij is het ideaal om in een niet al te grote maar wel ambitieuze en servicegerichte organisatie actief te zijn. We hebben als team het vermogen en alle vrijheid om mee te denken met de klant en van daaruit samen een oplossing te bedenken en te realiseren.”