Internet oplossingen
 voor de verzekeringsbranche
Van visie naar oplossing

SOLERA NEDERLAND NEEMT 100% BELANG IN COLIMBRA

Per 24 februari heeft Solera Nederland de activiteiten van Colimbra overgenomen, inclusief de activiteiten van VolmachtBeheer.
http://www.colimbra.com/uploads/images/personen/Jacco-van-Leeuwen2.png

“De kwaliteitsnorm is erg hoog en we gaan hier altijd net even verder dan standaard ICT-partners.”

Jacco van Leeuwen

directeur

“Colimbra was destijds een klein, maar innovatief bedrijf met een duidelijke visie en groeiambitie en veel kennis en expertise op het gebied van ketenintegratie. Het bedrijf, de klanten, de visie en de gedrevenheid van de mensen om klantgerichte oplossingen te maken spraken mij zeer aan. Toen ik de kans kreeg om te ondernemen en mee te bouwen aan het bedrijf, heb ik vrijwel direct ja gezegd.

Colimbra heeft een belangrijke rol in de verzekeringsbranche en toont al jaren haar leiderschap als het gaat om nieuwe initiatieven op het gebied van ketenintegratie binnen de verzekeringsbranche. Ik werk elke dag met onze mensen aan het verbeteren van de service en aan nog betere oplossingen die onze klanten een goede uitgangspositie voor de toekomst geven. Ik praat met klanten, partners en andere partijen in onze markt en probeer deze gesprekken en de marktontwikkelingen steeds opnieuw te vertalen naar onze dienstverlening en oplossingen. De grootste uitdaging voor Colimbra is om ook in toekomstige ontwikkelingen en nieuwe generatie oplossingen de leidende rol te blijven spelen. Ik kijk daar met veel vertrouwen en plezier naar uit.”