Internet oplossingen
 voor de verzekeringsbranche
Van visie naar oplossing

SOLERA NEDERLAND NEEMT 100% BELANG IN COLIMBRA

Per 24 februari heeft Solera Nederland de activiteiten van Colimbra overgenomen, inclusief de activiteiten van VolmachtBeheer.
http://www.colimbra.com/uploads/images/personen/peter-vinkenbor.png

“We groeien en zijn succesvol omdat we blijven innoveren voor onze klanten.”

Peter Vinkenborg

service manager

“Voor mij voelt Colimbra bijna als familie. Enerzijds komt dat omdat ik al sinds 1994 met een groot deel van het team samenwerk. Maar het heeft ook met de grootte en dynamiek van de organisatie te maken: het werkt prettig in een hecht en compact team. Voor onze klanten ben ik het eerste aanspreekpunt als na de oplevering van onze oplossingen de functioneel beheerders aan beide kanten aan de slag gaan.

Colimbra levert vanuit een duidelijke visie praktische oplossingen voor de verzekeringsbranche. Met de formulierenoplossingen, EMS, een platform als VPI en webservices voor rekenmodules helpen wij verzekeraars efficiënter en klantgerichter te werken. Inmiddels is Colimbra een gevestigde naam voor automatiseringsoplossingen in de verzekeringsbranche. Ik vind het opvallend dat verzekeraars en branchepartijen ons benaderen om te horen wat onze visie is op huidige en toekomstige uitdagingen. Dat is in mijn ogen een bijzonder succes van een relatief kleine dienstverlener.”