Internet oplossingen
 voor de verzekeringsbranche
Van visie naar oplossing

SOLERA NEDERLAND NEEMT 100% BELANG IN COLIMBRA

Per 24 februari heeft Solera Nederland de activiteiten van Colimbra overgenomen, inclusief de activiteiten van VolmachtBeheer.
http://www.colimbra.com/uploads/images/personen/pieter-mani.png

“We zijn soms behoorlijk eigenwijs, maar dat is soms nodig om het beste resultaat te bereiken.”

Pieter Mani

teamleider applicatie ontwikkeling

“De dynamiek binnen Colimbra en de innovatieve oplossingen die worden ontwikkeld, trekken mij erg aan. Werken in een relatief klein bedrijf betekent dat je heel betrokken bent bij alle activiteiten, anderzijds dat je niet kunt weglopen voor je verantwoordelijkheden. Dat typeert de cultuur bij Colimbra: iedereen voelt zich verantwoordelijk voor elkaar, voor de oplossingen en de klant.

Vrijwel alle medewerkers hier hebben een ruime ervaring in de verzekeringsbranche. Daardoor zijn wij een volwaardige gesprekspartner van onze klanten. Bij Colimbra wordt resultaatgericht gewerkt. Geen projecten met eindeloze doorlooptijden, maar korte overzichtelijke projecten waarbij het doel van de oplossing nooit uit het oog verloren wordt. Mijn rol is om met mijn collega's onze oplossingen te implementeren bij de klant. Samen met de klant bepalen we de oplossingsrichting, vaak nemen wij hierin een leidende rol. We zijn hierin best wel eens eigenwijs, maar op de goede manier.”