Internet oplossingen
 voor de verzekeringsbranche
Van visie naar oplossing

SOLERA NEDERLAND NEEMT 100% BELANG IN COLIMBRA

Per 24 februari heeft Solera Nederland de activiteiten van Colimbra overgenomen, inclusief de activiteiten van VolmachtBeheer.
http://www.colimbra.com/uploads/images/personen/ronald-vd-berg.png

“Colimbra is sterk in het vertalen van business-behoeftes naar optimale technische implementaties.”

Ronald van den Berg

directeur

“Samen met Bram Doveren heb ik Colimbra in 2003 opgericht. Met onze kennis van de verzekeringsbranche in combinatie met onze IT-expertise zagen we goede kansen om efficiëntere en effectievere oplossingen te ontwikkelen voor verzekeraars. Inmiddels wordt Colimbra breed erkend als de expert in het leveren en beheren van IT-oplossingen voor individuele verzekeraars en voor de branche als geheel. Dat is in mijn ogen vooral te danken aan onze enorme expertise, de kritische blik en de prettige persoonlijke relatie die we hebben met onze klanten.

Ik geef onder meer technische sturing aan het team van programmeurs om de CAS (Colimbra Application Solution) tooling uit te bouwen en te vernieuwen. En ik bepaal mede de strategie om Colimbra verder te laten groeien. We zijn druk bezig om innovatieve oplossingen te ontwikkelen die verzekeraars en hun distributiekanalen helpen de consumenten beter te bedienen.”