Internet oplossingen
 voor de verzekeringsbranche
Van visie naar oplossing

SOLERA NEDERLAND NEEMT 100% BELANG IN COLIMBRA

Per 24 februari heeft Solera Nederland de activiteiten van Colimbra overgenomen, inclusief de activiteiten van VolmachtBeheer.
http://www.colimbra.com/uploads/images/personen/tjeerd-hillerts.png

“Colimbra is vooruitstrevend, visievormend en sterk in samenwerken.”

Tjeerd Hillerts

service & delivery manager

“Mijn rol ligt vooral in de communicatie met de klant: heldere afspraken maken en verantwoording nemen voor het waarmaken van die afspraken. Daarnaast help ik onze klanten bij het op juiste wijze organiseren van de implementatie en het onderhoud van de Colimbra-oplossingen. Het is interessant en uitdagend om onderdeel te zijn van zo’n vooruitstrevende onderneming als Colimbra.

Wij helpen klanten doelen te definiëren en maken die gezamenlijk met de klant waar. We nemen daadwerkelijk de verantwoordelijkheid om die doelen te realiseren volgens de gemaakte afspraken. Daarbij doen we nooit concessies aan onze eigen (hoge) normen: we leveren altijd kwalitatief goede oplossingen die meerwaarde bieden in de bedrijfsprocessen van onze klanten. Dat ons dat keer op keer lukt, is ook te danken aan de prettige open cultuur bij Colimbra en de onderlinge bereidheid om ambitieuze doelstellingen met elkaar te bewerkstelligen.“