Internet oplossingen
 voor de verzekeringsbranche
Van visie naar oplossing

SOLERA NEDERLAND NEEMT 100% BELANG IN COLIMBRA

Per 24 februari heeft Solera Nederland de activiteiten van Colimbra overgenomen, inclusief de activiteiten van VolmachtBeheer.
http://www.colimbra.com/uploads/images/producten/product.png

Colimbra is volledig thuis in het domein ketenintegratie. Colimbra ontwikkelt al jaren slimme oplossingen voor elektronisch berichtenverkeer en documentuitwisseling. Die toepassingen helpen verzekeraars aantoonbaar te profiteren van ketenintegratie.

Ketenintegratie door praktische oplossingen

Dankzij procesinnovatie en automatisering kunnen verzekeraars de efficiency verbeteren, procedures versnellen en kosten besparen. Colimbra EMS verbindt systemen met elkaar en automatiseert transacties. Zo is het mogelijk om berichten digitaal beschikbaar te stellen aan intermediairs. Door automatische koppeling aan alle systeemhuispakketten komen de berichten op de juiste plek in de administratie. Klaar voor directe verwerking. Bovendien kunnen documenten voor de eindklant, zoals polis en groene kaart, via EMS digitaal verstuurd worden. Dat scheelt tijd en kosten. Colimbra EMS is eenvoudig te implementeren als vervanging of aanvulling van het ADN-verkeer.

Wilt u meer weten over de praktische voordelen van ketenintegratie voor uw organisatie? Wij vertellen u graag meer! Neem contact op.