Internet oplossingen
 voor de verzekeringsbranche
Van visie naar oplossing

SOLERA NEDERLAND NEEMT 100% BELANG IN COLIMBRA

Per 24 februari heeft Solera Nederland de activiteiten van Colimbra overgenomen, inclusief de activiteiten van VolmachtBeheer.
http://www.colimbra.com/uploads/images/producten/product.png

De meeste consumenten zijn volledig gewend om digitaal en online hun financiële zaken te regelen. Er is dan ook behoefte aan een online klantomgeving waar uw klanten 24/7 de mogelijkheid hebben verzekeringen in te zien, te beheren en wijzigen. Colimbra realiseert de digitale poliskluis, geschikt voor PC én smartphone/tablet, toegankelijk met een beveiligde digitale identiteit als IDVerzekerd of eID.

Betere klantrelatie tegen lagere kosten

Selfservice en online dienstverlening zijn de toekomst voor de verzekeringsmarkt. ‘Mijn.Omgeving’ van Colimbra geeft klanten de regie over hun verzekeringszaken die ze wensen. Het is het centrale punt voor al hun verzekeringszaken. Het biedt verzekeraars de kans tegen lagere kosten klanten beter van dienst te zijn en de klantrelatie te verstevigen. Colimbra heeft innovatieve oplossingen ontwikkeld voor de inrichting en implementatie van de digitale poliskluis.

Wilt u uw dienstverlening aan uw klanten naar een nieuw niveau brengen met een beveiligde digitale poliskluis? Of wacht u tot uw klant de poliskluis van een andere aanbieder in gebruik neemt? Neem contact met ons op om de voordelen en mogelijkheden te bespreken.