Internet oplossingen
 voor de verzekeringsbranche
Van visie naar oplossing

SOLERA NEDERLAND NEEMT 100% BELANG IN COLIMBRA

Per 24 februari heeft Solera Nederland de activiteiten van Colimbra overgenomen, inclusief de activiteiten van VolmachtBeheer.
http://www.colimbra.com/uploads/images/werkwijze/werkwijze.png

Effectieve ICT-oplossingen voor verzekeraars

Colimbra’s expertise zit in de combinatie van diepgaande marktkennis en technologische expertise. Colimbra begrijpt de markt, weet wat er speelt en realiseert de oplossingen die daadwerkelijk een verschil maken. 

Marktkennis en technologische expertise

Colimbra  ontwikkelt in eigen beheer software voor extranet, websites en transactie- en berichtenverkeer en host en beheert productieomgevingen en SaaS-oplossingen. Bovendien is Colimbra vaste ICT-partner van verzekeraars en brancheorganisaties voor ontwikkeling van ketenstandaarden en digitale identiteit (IDVerzekerd en eID). Met een deskundig team van zo’n 20 specialisten in softwareontwikkeling en implementatie helpt Colimbra verzekeraars bij het verbeteren van de dienstverlening aan intermediairs, volmachtkantoren en consumenten.

Bij ‘Onze klanten’ vindt u voorbeelden van de oplossingen die Colimbra voor haar klanten heeft gerealiseerd. Wilt u weten wat wij voor uw organisatie, processen en dienstverlening kunnen betekenen? Neem contact op.